Anàlisi de partits polítics a Catalunya 2013

El gràfic que hi ha a continuació ens mostra la distribució dels diferents partits polítics en l’eix esquerra-dreta i l’eix nacional. (La grandària de les boles és proporcional a l’estimació de vot segons el CEO a les pròximes eleccions.)

partitspolítics2La  taula que hi ha a continuació ens mostra la majoria de les votacions al Parlament fetes durant el que portem de legislatura per veure d’una forma senzilla  el posicionament dels partits polítics en alguns aspectes rellevants que afecten a la vida diària dels ciutadans. Cal aclarir que algunes d’aquestes votacions no tenien efectes directes ja que la competència recau en el govern central espanyol, com per exemple el baixar l’IVA cultural al 4%, però que marquen la tendència ideològica del partit.votParlament

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s