C’s, un partit que realment representa a la ciutadania (nótese la ironía)

“El secretari general i portaveu de Ciutadans, Matías Alonso, ha dit que ‘l’ANC és l’antítesi de la societat civil’ perquè és ‘una associació plenament participada pels partits separatistes, especialment d’ERC i CDC, que ha redactat un full de ruta per a la ruptura i la separació, que el govern d’Artur Mas ha fet seu’.” [font]

No com ‘Movimiento ciudadano‘ que té la base de la seva creació en moviments socials i populars transversals purament polítics [Rivera (C’s) presenta el Movimiento Ciudadano para curar a un país “enfermo”].

L’ANC és un moviment orquestrat(?) pels partits polítics, tant que trobem a gent de tan diferent sensibilitat política…

L’ANC és un moviment contrari(?) a la societat perquè integra gent tan d’esquerres com de dretes, com va néixer fora dels partits…

En canvi, el que proposa C’s: el seu “movimento ciudadano”, creat des dels despatxos del seu partit són societat civil. Perquè clar, tothom sap que aquells partits com C’s que estan en contra de fer referèndums per segons quines coses – perquè clar hi ha coses inqüestionables, a l’Edat mitjana era Déu, ara sembla que la unitat d’Espanya – són els partits que realment estan al costat de la ciutadania. Això sí que és un moviment ciutadà, el que prohibeix la lliure expressió dels ciutadans en les seves demandes de ser consultats.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s